Vykort från året 2019

2019 har inte många dagar kvar innan vi passerar in till 2020. Då kan det alltid vara lite roligt att kolla tillbaka på vad som har hänt under året. Så här kommer en liten sammanfattning vad jag och Ewa har hittat på.

Cykling på Mallorca

I början på året så var vi på Mallis för att cykla. Det var första gången jag var där och jag blev väldigt positivt överraskad .

Fina små byar längs vägen

Port de Soller

Vi bodde i den lilla staden Port de Soller som ligger precis vid havet. Problemet med Port de Soller eller rättare sagt utmaningen är att ta sig därifrån. Då Port de Soller på ena sidan har hav, så är övriga sidor runt staden berg. Detta gör det till en rejäl utmaning att ta sig därifrån speciellt på cykel.

Finns det ingen tunneln genom bergen, kanske du undrar? Jo, det finns det, men den är inte tillåten att cykla igenom. Så ska du till eller från Port de Soller på cykel, så är det över bergen som gäller.

Fin och utmanande cykling

Jag hade aldrig tidigare varit på Mallorca, men den här resan skulle ändra på det. Ewa hade varit där året innan och efter hennes berättelser så såg jag framemot riktigt fin cykling.

Häftiga berg att cykla i

Cyklingen var riktigt bra, otroligt fina vägar och häftig miljö att cykla i. Tyvärr hade vi lite otur med vädret, då det var rätt kallt och regnigt . Men trots vädret, så var det 5 dagar med många mil i sadeln och många nya upplevelser. Tanken är att återvända nästa år för ännu mer cykling.

En helg i Amsterdam och blomsterparken Keukenhof

Tre dagar efter att vi kommit hem från Mallorca så drog vi och Ewas mamma till Amsterdam. Ewas mamma ville åka till blomsterparken Keukenhof så vi tog med henne dit.

Precis som med Mallorca så hade jag aldrig varit i Amsterdam, men även det visade sig vara en trevlig överraskning. Däremot fortsatte vårt tema på årets resor med kallt och regnigt väder.

Första gången i Amsterdam för mig

Besök på Keukenhof, ett hav av blommor

Ska erkänna att jag är inte någon blomster fantast. Jag kan i stort sätt ingeting om blommor. Och en blomsterpark kanske inte är det första jag skulle åka till. Med det sagt så var blomsterparken Keukenhof otroligt fint. Det var inte bara en park med lite blommor, utan allt var så genomtänkt.

Keukenhof, en mäktig blomsterpark
Otroligt fina blommor
Planteringarna är helt fantastiska

Ett bröllop blev det under 2019

Under året har jag fotograferat ett bröllop, det var mellan Ewa storebror Ola och hans numera fru Sara. Jag är egentligen ingen bröllopsfotograf, men jag har ändå fotograferat tre bröllop. Dom tre jag har fotograferat har varit både roliga och utmanande att fotografera

acknowledge the problem in routine office settings,contribute to ED. viagra for sale.

.

Road trip i Norge

I mitten på sommaren så skulle vi köra en triathlon tävling. Närmare bestämt Ironman 70.3 i Haugesund. Istället för att flyga till Haugesund, vilket hade varit lättare. Så tog vi istället bilen och gjorde en road trip.

Det var en liten nätt sträcka på ca 100mil enkel väg. Men det var väl värt, då vi fick uppleva mycket fina platser längs vägen. Haugesund som ligger längst ut mot kusten var väldigt mysig.

Tävlingen vi körde var riktigt tuff, med otroligt tuffa väder förhållande. Och med vår tur med vädret på årets resor, så var det ösregn, åska och stormbyar. Men Ewa körde riktigt bra och lyckades kvala in till Ironman 70.3 World Championship.

Vi slappar vid Dalen
Högst uppe på fjället, mäktig utsikt
Utsikt över Haugesund
Ett besök ute på ön Karmøy utanför Haugesund

Ironman 70.3 World Championship i Nice

Efter att Ewa lyckades kvala i Haugesund, så byte vi regn ovädret i Haugesund till värmen i Nice. Lite av ett tema för mig på dessa resor var att på det flesta platser hade jag aldrig tidigare varit.

Jag har skrivit om Nice och Ironman 70.3 World Championship tidigare. Så vill ni läsa mer om dessa så kan ni göra det via arkivet.

Dagen efter Ironman 70.3 World Championship

2019 var ett mycket bra år

2019 innehöll mycket, konstigt nog så känns det inte så ibland. Därför kan det vara bra att tänka tillbaka på året som gått, och faktiskt inse att året innehöll mycket som är värt att minnas.

Även om 2019 var ett bra år, så är blickarna nu riktade mot 2020 och det ska minst bli ett lika bra år som 2019.

Publicerat den 22 december, 2019

Skrivit av: Håkan

Dela dina tankar

Din email adress kommer inte bli publicerad. Alla fält är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.