Mina mål 2020

Att utvecklas är en stark drivkraft som driver mig framåt. För att kunna utvecklas så krävs det att det finns ett mål som går att ta sikte på. Jag har ett övergripande mål, det är att utveckla både min blogg och mitt fotograferande.

För att lättare kunna nå mitt övergripande mål, så behövs mindre delmål. För 2020 så har jag tagit fram fyra delmål jag ska försöka nå under året.

Mina mål 2020.

En mer genomtänkt bild av vår häst Poppe

Publicera inlägg med kontinuitet

Jag vill skapa en kontinuitet på bloggen. Mitt mål för 2020 är att jag ska publicera minst ett inlägg varje vecka. Nu kanske någon tänker, men det är redan vecka två så då har du misslyckats med ditt mål. Att jag har missat en vecka är helt rätt. Men då mina mål inte varit klara förrän nu, så börjar jag räkna från den här veckan.

Ta fler och mer genomtänkta bilder

2019 tog jag inte så många bilder. Under 2020 är mitt mål att ta fler bilder. Förutom att ta fler bilder, så vill jag även ta bättre bilder. Vad menar jag då med bättre bilder?

Jag vill utveckla mitt fotograferande. Och för att göra det, så måste jag utmana mig själv mera. När jag menar bättre bilder, så är det att jag vill ha en tanke bakom bilderna. Vill också att komposition ska vara i fokus.

Göra en produktrecension

Jag vill under 2020 recensera minst en kamerarelaterad produkt. Detta är något jag velat göra under en längre tid, men inte tagit mig tid till att göra.

Sätta en redigeringsstrategi

När jag redigerar bilder i dagsläget så har jag en idé vad jag vill göra. Men jag har ingen strategi för hur jag ska komma dit. För att få mer konsekventa resultat och bli mer effektiv, så vill jag har strategi för hur jag ska redigera mina bilder.

Jag vill ha en liten checklista som jag kan kolla igenom och checka av mot när jag redigerar

on every patient with ED. How long does sildenafil last? There is an estimated 100 million men having ED worldwide (3) ..

.

Är det bra med mål?

Jag tror att sätta upp mål är bra. Då har du något att jobba mot, och lätt att se sen om du lyckats eller inte. Men det är viktigt att sätta upp mål som inte är helt omöjliga att nå. Har du för höga mål som du inte når. Då kommer du inte få den positiva effekt som ett avklarat mål kan ge.

Har du några mål under 2020 som utmanar dig, men inte helt omöjliga att nå? Berätta gärna i kommentarerna.

Publicerat den 11 januari, 2020

Skrivit av: Håkan

Dela dina tankar

Din email adress kommer inte bli publicerad. Alla fält är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.