En helg på jobbets egna ö, Långbäling

I september var jag och tre polare från jobbet på jobbets egna ö i skärgården. Att säga att jag aldrig satt min fot på ön är inte helt korrekt . Både jag och Ewa har varit där, eller rättare sagt sprungit över ön. För både stora ÖtillÖ, samt ÖtillÖ Final15 går över ön.

Men trots alla min år på jobbet, så har jag inte tagit tillfället i akt att åka dit och bo. Men nu var det dags. Direkt efter jobbet drog vi till Dalarö för att ta båten tillsammans med några andra från jobbet som också skulle till ön.

Långbäling

Långbäling är en väldigt liten ö i yttre skärgården. Den ligger mellan de betydligt större öarna Ornö och Utö.

Vill man verkligen koppla av, så är Långbäling ön att komma till. Det finns inte så mycket att göra, förutom att ta det lugnt och koppla av. Finns varken en mataffär eller någon kiosk. Utan maten får man lov att ta med sig, eller så går det att ta en liten båt över till Utö om sjön inte är allt för grov.

Långbäling är en väldigt härlig ö i all sin enkelhet. Och jag är mycket glad att jag fått uppleva den en helg. Hoppas få uppleva den fler gånger

Antihypertensives (thiazides, beta blockers, methyldopa, sildenafil and recognition of ED’s associated medical and psychological.

.

Båtfärden till Långbäling, skedde i en fantastisk solnedgång.
Vi tog en vandring runt ön i perfekt skärgårdsväder.
Vad kan det här vara?
Kastade frisbee.
Bryggeriet som gör Adelsö öl fick en ny omslagspojke.
På söndagen visade skärgården sin stormiga sida.

Publicerat den 24 november, 2019

Skrivit av: Håkan

Dela dina tankar

Din email adress kommer inte bli publicerad. Alla fält är obligatoriska.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.