189

Del femton av uppochhoppa.se-träningsbloggsutmaning

Jag har missat senaste inläggen ur bloggutmaningen då jag varit i Motala för att cykla Vätternrundan och inte hade min dator med mig. Jag hade heller inte skrivit några inlägg tidigare som jag kunde tidsinställa för publicering. Jag kommer därför inte skriva om dom som jag har missat förutom ett, vilket är hälsohetsen, som jag tycker är ett intressant ämne. Men det kommer i nästa inlägg.

Löparskor - Håkan Brovell

En viss kärlek för gröna löparskor tydligen

Dagens ämne handlar om löparskor, och faktiskt om mina löparskor. Jag har många skor, de flesta av mina skor är löparskor vilket berget av skor visar på bilden. Jag har lite svårt att slänga mina löparskor, det finns vissa som faktiskt har gjort sitt.

Men det finns så mycket minnen i dom, där finns skorna som tog mig runt mitt första maraton och mitt första Lidingölopp. Där finns skorna som satte mitt nuvarande pers på milen och på halvmaraton. Där finns även skorna som bar mig hela vägen i mål på min första Ironman och skorna som har hjälpt mig genom skador och stärkt upp min anklar och fötter.

Jag vet att skorna är förbrukningsvaror, speciellt löparskor men att slänga dom är som slänga bort en liten bit av sig själv och det är inte helt lätt.

Du kanske tänker, hur kan man bli så sentimental över ett par löparskor? Det finns bara ett svar på den frågan och det är att gå ut och köp dig ett par och sen börja spring, så lovar jag att även du kommer dit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *