Thailand

I december var jag och Ewa i Thailand i två veckor. Kameran åkte med ner och även om fokus inte låg på fotografering, så blev det en hel del bilder. En bild som jag blev extra nöjd med kan ni se i inlägget John Suwan Rock Viewpoint.

Koh Samui

Vi landade i Phuket sent på natten efter en över 8h försening från start. Efter en kort sömn, satte vi oss på bussen som tog oss till Surat Thani för att sedan ta båt över till Koh Samui. Väl på Samui, begav vi oss till Chaweng beach och O.P Bungalows. Koh Samui bjöd på varma dagar och fina soluppgångar.

Koh Samui
Koh Samui solnedgång

Koh Tao

Efter tre dagar på Koh Samui, så satte vi oss på en ny båt som tog oss till Koh Tao.

Sairee beach

När vi kom till Koh Tao, så blev huvudstranden Sairee beach vår första anhalt. Första boendet blev Simple life Cliff view resort. Här fick vi åtnjuta helt fantastiska solnedgångar och den magiska walking street som gick längs med Sairee beach. Vi tog också en snorklingstur som tog oss runt hela ön som slutade i en perfekt solnedgång.

Koh Tao Sairee beach
Koh Tao båt
Koh Tao

Shark bay

Efter tre nätter på Sairee beach så tog vi oss söderut på ön och landade i bukten Shark bay och lyxresorten Haadtien.

Shark bay och Ewa
Ewa på Shark bay Viewpoint
Håkan på Shark bay Viewpoint
Shark bay

Phuket

Efter att våra planer hade ändrats på grund av dåligt väder så kom vi tillbaka till Phuket tidigare än vad vi hade tänkt. Vi valde att satsa på Kamala beach av alla stränder som finns på Phuket. Ett bra val skulle det visa sig, då det bjöds på fin strand och solnedgångar man kunde se om och om igen.

Kamala Beach
Kamala beach solnedgång
Ewa på Kamala beach

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *