John Suwan Rock Viewpoint

Varit två veckor i Thailand, och en dag på Koh Tao så begav jag och Ewa oss upp till en utsiktsplats, John Suwan Rock Viewpoint.

John Suwan Rock Viewpoint, Koh Tao, Thailand

Utsikten var minst sagt magnifik, med Shark bay till höger och Freedom beach till vänster.

Panorama

För att få med hela den fantastiska vyn så valde jag att fotografera hela bilden som ett panorama. Dvs man väljer att fotografera i ett vertikalt läge, och överlappar varje bild i sekvensen man tar. Detta för att kunna sätta ihop bilderna till ett panorama senare i Lightroom.

Denna bild blev jag väldigt nöjd med. Dels för att det blev ett lyckat panorama, samt att jag är väldigt nöjd med redigeringen av bilden. Trots att bilden är tagen ungefär mitt på dagen med solen högt upp på himmeln så är ljuset väldigt bra, inga överdriva skarpa kontraster. Hade kanske tur att solen hamnade bakom ett moln precis när jag tog bilden.

3 kommentarer

  1. Väl fotograferat och redigerat!

    Jag vet inte hur många gånger jag försökt mig på landskapsfotografering mitt på ljusa dan, ibland lyckas det men ibland blir det bara skarpa kontraster och en tråkig bild. Här lyckades du få till det riktigt bra. 🙂

    1. Tack så mycket! Ja det är verkligen inte lätt att få till ett landskap mitt på ljusa dagen. Men jag är riktigt nöjd med hur denna blev, inte ofta det händer 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *